BSO/TSO

TussenSchoolse Opvang (TSO)

Montessori Griffensteyn
Deze schoollocatie werkt sinds augustus 2015 met het 5-gelijke-dagen lesrooster. Dit met uitzondering voor groep 1 t/m 4 op woensdag. Een schooldag bestaat uit 5,25 uur onderwijstijd, inclusief een kwartier effectieve lunchtijd onder begeleiding van de leerkrachten.
Er is dus geen tussenschoolse opvang op deze school.

Montessori Sumatralaan
Deze schoollocatie werkt sinds augustus 2021 met een continue lesrooster. Dit met uitzondering voor groep 1 t/m 8 op de woensdag en voor groep 1 t/m 4 op vrijdag. Een schooldag bestaat uit 5,25 uur onderwijstijd, inclusief een kwartier effectieve lunchtijd onder begeleiding van de leerkrachten.
Er is dus geen tussenschoolse opvang op deze school.

Montessori Kerckebosch
Bij deze schoollocatie is het zo geregeld dat de oudervereniging de verantwoordelijkheid op zich neemt voor de organisatie en de financiën van de tussenschoolse opvang. De organisatie van deze opvang is geformaliseerd tot een Stichting voor Tussenschoolse Opvang.

In de onderbouw eten de kinderen tussen de middag onder leiding van een opvangkracht of de ‘eigen’ leerkracht. Na het eten spelen de kinderen bij goed weer buiten en bij slecht weer binnen.

In de midden- en bovenbouw eten de kinderen onder leiding van hun ‘eigen’ leerkracht. Na de maaltijd neemt een opvangkracht het toezicht over, samen met een wisselend ingeroosterde ouder. Bij goed weer spelen de kinderen buiten, bij slecht weer binnen.

Aan TSO deelname door uw kind, zijn kosten verbonden.

NaSchoolse Opvang (NSO) 

Montessori Griffensteyn
De kinderen van Montessori Griffensteyn aan naar verschillende naschoolse opvangorganisaties, die aan het einde van een schooldag de kinderen op school komen ophalen. Ouders maken daar zelf een keuze in. Hieronder een overzicht - in willekeurige volgorde:                                                                         

  • Kinderopvangorganisatie KMN Kind & Co. Deze organisatie heeft een inpandige opvangruimte binnen onze school. Voor meer informatie: www.kmnkindenco.nl
  • Buitenschoolse opvang Kindergarden : www.kindergarden.nl


Montessori Kerckebosch
De kinderen van Montessori Kerckebosch gaan naar verschillende naschoolse opvangorganisaties, die aan het einde van een schooldag de kinderen op school komen ophalen. Ouders maken daar zelf een keuze in. Hieronder een overzicht - in willekeurige volgorde:


Montessori Sumatralaan
De kinderen van Montessori Sumatralaan gaan naar verschillende naschoolse opvangorganisaties, die aan het einde van een schooldag de kinderen op school komen ophalen. Ouders maken daar zelf een keuze in. Hieronder een overzicht - in willekeurige volgorde: